Wie is de rat?

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Wie is de rat

Bij het spel 'Wie is de Rat' in Egmond strijdt u in teams tegen elkaar, ideaal als teambuilding. In ieder team bevindt zich één rat die het spel probeert te saboteren. Vertrouw dus niemand in uw team! De enthousiaste begeleiding van Egmond Events deelt u gezelschap in teams en stuurt u op pad.

Het spel start op het centraal punt in Egmond. Tijdens het teambuilding spel bent u niet alleen bezig om de rat te ontmaskeren, maar loopt u ook langs de mooie bezienswaardigheden van het oude centrum, de kust en het strand van Egmond. Maar laat u niet te veel afleiden, want de rat is altijd bezig met het spel! De rat is in dienst van een ander team en probeert zo op een slinkse en onopvallende manier alles te saboteren. Tijdens het spel moet u met uw teams diverse opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en nog veel meer.

Herkent uw team de rat? Dan wint u een toepasselijke prijs en komt er een eind aan uw uitje in Egmond.

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Spelmaterialen, vragen, opdrachten
- Eén drankje p.p. van de hollandse bar
- Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@egmondevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?