Egmond, zien en proeven - culinaire rondwandeling Egmond

Minimaal 15 deelnemers
4,5 uur
€ 52,50 p.p. excl. BTW

Culinaire rondwandeling Egmond/Egmond aan Zee onder leiding van gids met bezoek aan vier restaurants.

18:00 uur Culinaire rondleiding Egmond (extended)
U en uw gezelschap worden voor deze culinaire rondwandeling in Egmond/Egmond aan Zee ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Egmond/Egmond aan Zee. Hier ontmoet u tevens de enthousiaste en kundige gids van Egmond Events en nuttigt u een heerlijk aperitief met amuse. De gids begeleidt u hierna naar het volgende restaurant in Egmond/Egmond aan Zee. Hier nuttigt u een voorgerecht met 1 consumptie per persoon inclusief. Deze culinaire rondwandeling door Egmond/Egmond aan Zee wordt vervolgd met een tweede korte wandelroute naar het volgende restaurant.

Hier wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd, en nuttigt u 2 drankjes per persoon inclusief. Nadat u heeft genoten van dit gerecht, neemt de gids u voor een laatste korte route mee naar de laatste locatie van deze culinaire rondleiding door Egmond/Egmond aan Zee. Hier nuttigt u ter afsluiting van deze culinaire rondwandeling door Egmond/Egmond aan Zee een nagerecht en geniet u ten slotte van een bijpassende dessertwijn en een kopje koffie of thee toe. De gids neemt hier om circa 22:30 uur afscheid van u, waarna u zeerzeker kunt terugkijken op een geslaagde avond uit. De culinaire wandeling is de ideale combinatie tussen lekker eten en verrassende ontdekkingen in Egmond/Egmond aan Zee!

22:30 Afsluiting

Prijs per persoon: €64,50 (exclusief BTW)
Duur: 4,5 uur
Minimum aantal personen: 12
Maximum aantal personen: 75

18:00 uur Culinaire rondleiding Egmond/Egmond aan Zee (basic)
Speciaal voor gezelschappen die minder budget hebben maar wel graag een culinaire wandeling willen ervaren, hebben we een 'basic arrangement' ontwikkeld. Het verschil tussen bovenstaand 'extended' arrangement en onderstaande 'basic arrangement', is dat u:
* bij het hoofdgerecht 1 drankje nuttigt in plaats van 2,
* de invulling van het hoofdgerecht simpeler is
* bij het dessert geen dessertwijn wordt geserveerd.

U en uw gezelschap worden ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Egmond/Egmond aan Zee. Hier ontmoet u tevens de gids en nuttigt u een heerlijk aperitief met amuse. De gids begeleidt u hierna naar het volgende restaurant in Egmond/Egmond aan Zee. Hier nuttigt u een voorgerecht met 1 consumptie per persoon inclusief. Deze culinaire rondwandeling door Egmond/Egmond aan Zee wordt vervolgd met een tweede korte wandelroute naar het volgende restaurant. Hier wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd (saté of vis van de dag met patat en salade – uiteraard ook vegetarische keuze), en nuttigt u 1 drankje per persoon inclusief. Nadat u heeft genoten van dit gerecht, neemt de gids u voor een laatste korte route mee naar de laatste locatie van deze culinaire rondleiding door Egmond/Egmond aan Zee. Hier nuttigt u ter afsluiting van deze culinaire rondwandeling door Egmond/Egmond aan Zee een nagerecht en een kopje koffie of thee toe. De gids neemt hier om circa 22:30 uur afscheid van u, waarna u zeerzeker kunt terugkijken op een geslaagde avond uit. Egmond, zien en proeven; de ideale combinatie tussen lekker eten en verrassende ontdekkingen in Egmond/Egmond aan Zee!

22:30 uur afsluiting

Prijs per persoon: € 52,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 4,5 uur

 

Nieuwsbrief ontvangen?