Hoorn Events

Neemt u gerust contact met evenementenbureau Hoorn Events op, als u zich geïnspireerd voelt door de arrangementen en mogelijkheden die u op deze website vindt. Indien u zelf een bepaald programma wilt laten plaatsvinden dat niet expliciet vermeld staat op deze site, laat Hoorn Events graag uw wensen in overleg in vervulling gaan. Hoorn Events houdt kantoor op Schuyteskade 1.

Hier exploiteert Hoorn Events een Toeristisch Informatie Punt. Het kantoor is gevestigd op het Oostereiland in Hoorn. Dit kantoor is in de wintermaanden (t/m maart) geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur en met zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Vanaf 1 april is het Toeristisch Informatie Punt 7 dagen per week geopend van 10.00-17.00 uur.

Het Toeristisch Informatie Punt is tevens geopend op maandag of buiten kantooruren wanneer er evenementen zijn in de haven van Hoorn en tevens op speciaal verzoek door de rederijen die langs het Oostereiland aanleggen.

Hoorn Events is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:30 – 17:00 uur.
Buiten kantoortijden kunt u bij dringende zaken altijd contact opnemen met onderstaande mobiele telefoonnummer. Wij streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een bevestiging of voorstel op basis van uw aanvraag.

Hoorn Events
Schuijteskade 1
1621 DE Hoorn

email: info@hoornevents.nl
www: www.hoornevents.nl
telefoon: 0229-216527
GSM: 06-10216175
KvK: 58808868
BTW: NL853191591B01
Rek Nr.: 13.94.90.272

Hoorn Events is onderdeel van Events Holland en werkt met algemene boekingsvoorwaarden. Klik hier om de voorwaarden te downloaden

Disclaimer
Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Hoorn Events draagt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. Hoorn Events behoudt zicht het recht voor om de informatie op de website te alle tijde te verbeteren of anderzins te wijzigen.
Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, of worden opgeslagen in een geautomatiseerd (gegevens)bestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Events.

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief ontvangen?