Actief in Egmond

Minimaal 15 deelnemers
6,5 uur
€ 72,50 p.p. excl. BTW

Steptocht onder begeleiding van een gids, lunch, spelprogramma in het centrum van Egmond/ Egmond aan Zee incl. prijsuitreiking.

10:30 uur Koffie met gebak
Uw gezelschap wordt in Hotel Zuiderduin/ Hotel de Boei of Hotel Golfzang in Egmond aan Zee ontvangen voor een lekker kopje koffie of thee met appelgebak.

11:00 uur Steptocht door Egmond/Egmond aan Zee onder begeleiding
De begeleider van Egmond Events ontvangt uw gezelschap en verstrekt eenieder een step. Per step ontdekken jullie een stuk van het centrum van Egmond/Egmond aan Zee en iets daarbuiten. Onderweg wordt kort stilgestaan door u bij bijzondere plekken en schitterende uitzichten. Egmond/Egmond aan Zee is prachtig gelegen ten opzichte van de Noordzee en de mooie kust. Tijdens deze steptocht raakt u daarvan zeer zeker overtuigd!

12:30 uur Lunch
Uw gezelschap nuttigt een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant in het Egmondse centrum.

13:30 uur Wie is de rat Egmond/Egmond aan Zee
Tijdens het spannende Wie is de rat spel door Egmond strijdt u in teamverband om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie is de rat is een verrassende wandeling door Egmond waarbij u langs alle bezienswaardigheden loopt. Maar laat u niet te veel afleiden, want de rat is altijd bezig met het spel! De rat is in dienst van een ander team en probeert zo op een slinkse en onopvallende manier alles te saboteren. Tijdens het spel moet u met uw teams diverse opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en nog veel meer.

Prijsuitreiking
Uw gezelschap komt weer bij elkaar in een van de cafés die uw gezelschap bezoekt. Daar vindt de prijsuitreiking plaats. Wie heeft de meeste punten gescoord tijdens het spel en wie heeft de Rat ontmaskerd? Dit team wordt in het zonnetje gezet en wint een toepasselijke prijs!

17:00 uur Einde programma

Nieuwsbrief ontvangen?