Wijnproeverij Egmond/Egmond aan Zee

Minimaal 15 deelnemers
1,5 uur
€ 22,50 p.p. excl. BTW

Uw gezelschap leert tijdens deze wijnproeverij in Egmond/Egmond aan Zee afkomst te analyseren en verschillen te proeven. De wijnproeverij in Egmond/Egmond aan Zee vindt plaats in een sfeervolle entourage in het centrum van Egmond/Egmond aan Zee. De wijnproeverij wordt verzorgd door een echte wijnkenner. Tijdens deze wijnproeverij Egmond/Egmond aan Zee proeft u zelf totaal 6 glazen verschillende wijn en wordt u alles uitgelegd over de herkomst en inhoud van de wijnen.

De workshop is inclusief documentatie, het (blind)proeven en bespreken van zes glazen wijn, stokbrood met kaas, bijpassende hapjes bij iedere wijn, gebruik van glazen, kwispedoors, en professionele begeleiding. Naar behoeven kunt u de workshop uitbreiden met meerdere glazen wijn. De wijnproeverij Egmond/Egmond aan Zee duurt dan langer en de prijs per persoon is dan op aanvraag.

Deze wijnproeverij Egmond/Egmond aan Zee is ideaal te combineren met bijv. een begeleide fietstocht, lunch, high tea, diner, teambuildingprogramma of een rondleiding door Egmond/Egmond aan Zee. Informeert u gerust eens bij evenementenbureau Egmond Events. Wij stellen graag op basis van uw persoonlijke behoeften een passend programma samen.

Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden.

Nieuwsbrief ontvangen?